Magyar bádogosok arattak nagy sikert Svájcban

2020.11.13.

Ezüstérmet szerzett a magyar bádogos csapat Svájcban, az IFD Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán – közölte az MTI-vel az ÉMSZ Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége.

Vlkovszky Norbert és Márk András alkotta páros a német válogatottat megelőzve lett második. A világbajnoki címet a házigazdák versenyzői nyerték. Az ÉMSZ tetőfedő és szigetelő csapatot is indított a megmérettetésen, mindketten a negyedikek lettek.

A 3 napos versenyen 25 csapat indult. A felkészülési időszakban napi 10-12 óra jutott gyakorlásra, de a versenyen már csak alig 8 órát kaptak a versenyzők a minden eddiginél összetettebb és nehezebb feladatok megoldására. A szigetelő versenyszámban például nem engedélyezték az elektromos kéziszerszámok használatát, kizárólag hagyományos eszközökkel lehetett dolgozni.

A közlemény szerint a magyar versenyzők munkáját más indulók is nagyra értékelték. Teljesítményük azért is megérdemli az elismerést, mert tapasztalataik szerint a legerősebb versenytársaknál, Ausztriában, Németországban, Svájcban sokkal jobban megbecsülik a szakembereket. A magyar csapatok ennek ellenére jó formában versenyeztek, a tetőfedők is alig maradtak le a dobogóról – tették hozzá.

https://www.facebook.com/szalai.levente.18/posts/1287896158651283

3 Hozzászólások

 • admin, 2020.12.01.
  Válasz

  Bmmy text of the printing and typesetting industryorem Ipsum been the industry sear standard dummy text ever since their.

  • admin, 2020.12.03.
   Válasz

   Text of the printing and typesetting industryorem Ipsum been the industry sear standard dummy text ever since their. Bmmy text of the printing and typesetting industryorem Ipsum been the industry sear

 • admin, 2020.12.01.
  Válasz

  Bmmy text of the printing and typesetting industryorem Ipsum been the industry sear standard dummy text ever since their. Bmmy text of the printing and typesetting industryorem Ipsum been the industry sear standard dummy text ever since their.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük